Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Újévre beindította a mozgalmát Márki-Zay Péter

Ez a cikk több mint 5 éves.

2018 utolsó napján indította el mozgalmának, a Mindenki Magyarországa Mozgalmának (MMM) honlapját Márki-Zay Péter. A hódmezővásárhelyi polgármester arra kér mindenkit, csatlakozzon a Kossuth Körökhöz, az MMM mozgalmához, hogy az őszi önkormányzati választásokon mindenhol egy ellenzéki jelölt álljon szembe a Fidesz jelöltjeivel.


A MMM úgynevezett Kossuth körök szervezésébe kezd, helyi, települési szinten akarnak szervezeteket létrehozni, ahogy a honlapon írják:

„a Mozgalom minden magyar településen támogatja az önkényuralom ellen küzdő magyarság önszerveződését, a helyben megalakítandó Kossuth körök, a szabadság kis köreinek egymást segítő hálózatát. Várjuk az elkötelezett hazafiak jelentkezését és honlapunkon történő regisztrációját, hogy segítségükkel az ország minden településének minden otthonába eljuttassuk a hatalom propagandagépezete által elhallgatott és letagadott igazságot a hazánkba tízezerszámra betelepített migránsokról, körözött bűnözőkről és terroristákról, a még mindig titkosított kommunista ügynöklistákról, magánkézre átjátszott állami vagyonról, és a társadalmi egyeztetés nélkül meghozott, jogainkat korlátozó törvényekről.”

Márki-Zay Péter Facebook-oldalán azt írta, az első félórában mintegy 100-an csatlakoztak is a mozgalomhoz.

A Mindenki Magyarországa Mozgalmának megalakulását Márki-Zayék október 23-án jelentették be. A mozgalom elnökségének tagja Márki-Zay mellett Magyar György ügyvéd, Lukácsi Katalin volt KDNP-s képviselő, Lengyel Róbert, Siófok polgármestere, Kész Zoltán volt veszprémi egyéni országgyűlési képviselő, Hadházy Ákos és Ábrahám Júlia, az LMP volt politikusai.