Eredmények 99,9%-os feldolgozottságnál

52,14%
16,26%
9,92%
6,68%
6,44%
Szerzett mandátumot:
Fidesz: 13 (52,14%)
DK: 4 (16,26%)
Momentum: 2 (9,92%)
MSZP-P: 1 (6,68%)
Jobbik: 1 (6,44%)
Nem szerzett mandátumot:
Mi Hazánk: 3,33%
MKKP: 2,63%
LMP: 2,19%

Beszólt a 2rulenak, mennie kellett a TV2 csoporttól a bloggernek

Nem hosszabbít szerződést a TV2 csoport a foci-blogger Kele Jánossal, aki a Spíler tévén volt az elmúlt két évben a Premier League közvetítések szakkommentátora. Bár Kele szerint jól haladtak a tárgyalások, mégis mennie kellett nem sokkal azután, hogy beszólt Mészáros Lőrinc sportmárkájának.

Kele Facebook-posztjában azt írja, hogy bár nem volt élő szerződése, eddig jól haladtak a tárgyalások a Spíler TV-vel a folytatásról, most mégis indoklás nélkül közölték vele, nem tartanak igényt a szolgáltatásaira, így két év után távoznia kell a szakkommentátori pozícióból.

Kele korábban több Facebook-posztban ment neki a 2rulenak és az azt védő Szöllősi Györgynek, a Nemzeti Sport főszerkesztőjének, aki a 2rule-t is tulajdonló Mészáros Lőrinc alkalmazottja.

Kele akkor azt írta, nem igaz, hogy nem próbálkoztak más magyar sportszermárkák az elmúlt évtizedekben, csak azok nem kaptak akkora hátszelet, például ingyen közmédia-megjelenést, mint most a 2rule. Kele azt is felvetette, hogy a 2rule megjelenése és sikere mögött a TAO-pénzekért folytatott harc állhat.

Kele leírta azt is, nem jó, ha egy sportszermárka kritizálhatatlan, illetve emlékeztetett, az Adidasnak 30 évre volt szüksége a befutáshoz.

A kommentelők nagy része Kele Facebook-posztja alatt egyébként azon a véleményen van, hogy a 2rule-t érintő beszólás miatt kell távoznia a TV2-től.

Olvass tovább!