Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Megpróbáltak betörni a Közös Ország Mozgalom irodájába

Ez a cikk több mint 5 éves.

„Az éjszaka folyamán ismeretlen elkövető megpróbált behatolni a mozgalom irodájába – hogy milyen okból, arra csak következtetni lehet, tekintettel arra, hogy nagy érték az irodában nincs, kizárólag a működéshez szükséges dokumentumok. Persze nyilván van olyan ellenfelünk, akinek az is felbecsülhetetlen értéket jelentene, ha a birtokába kerülne” – írta ki Gulyás Márton a Tumblr-re.

Telefonon értük el a Közös Ország Mozgalom több tagját is, kérdésünkre elmondták: az iroda zárját valaki az éjszaka során megrongálta, de bejutni nem sikerült, az ajtó ugyanis kitűnő minőségű. Az ajtón régebben volt Közös Ország Mozgalom feliratú matrica, ám már nincs kitéve, mint ahogy a házban máshol sincs jelezve, hogy hol van az irodájuk (bár az interneten némi keresgélés után azért meg lehet találni).

Gulyás Márton azt is hozzátette: feljelentést az ügyben nem tesznek, de a ház többi lakóját végigjárják, hogy kiderítsék, másoknál is történt-e hasonló betörési kísérlet, vagy kizárólag a Közös Ország Mozgalom irodájába akart bejutni valaki.

Biztos ami biztos, kamerát azért felszerelnek majd, hogy a jövőben hasonló esetek ne történhessenek.

http://slejmshow.tumblr.com/post/173026142798/az-éjszaka-folyamán-ismeretlen-elkövető-megpróbált