Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Egy politikus kiütésével jelentkezett be az ország egyik legszegényebb területének képviselői helyére drávaszerdahelyi polgármestere

Ez a cikk több mint 6 éves.

A Baranya megyei 4-es számú választókerületben jelentette be indulását egy Facebookra kirakott videóval Alpár György a 220 lelkes Drávaszerdahely polgármesterére. A videóban Alpár egy elképzelt politikust üt ki a székéből.

Alpár már korábban is bekerült a hírekbe azzal, hogy a kormány migránsellenes telefonos kampányának szólt be, az uszítás helyett inkább az egészségügy az oktatás rendbetételével kéne foglalkozni. De írt róla a 444 is, mulatószenei pályafutása miatt is.

Most az ország egyik legszegényebb, leelhagyatottabb területén az Ormánságban indul a képviselői helyért a polgármester.

A videóhoz ezt írta Alpár:

Kedves Barátaim a Drávaszögben, Ormánságban, a Szigetvidéken és Hegyháton!
Sokatokkal, sokszor beszélgettem térségünk gondjairól. Polgármesterként is számtalanszor kikéritek véleményem, hiszen én is nap mint nap szembesülök a problémákkal.  Barátaim! Igazatok van! Nem beszélni kell, hanem tenni. Nem szájat jártatni, hanem igazat mondani. Nem csak vágyni a jót, hanem küzdeni érte. Ti kértétek, ti kértetek! Ringbe szállok a térség képviseletéért az országgyűlési választásokon! Nem pártokért, nem hamis célokért, hanem egyedül ÉRTETEK!
Támogassatok, hogy megtehessem, ami térségünk felemelkedéséhez szükséges! Mert értetek csak egy olyan ember tehet igazán, aki EGY KÖZÜLETEK!

(SzabadPécs, 444)