Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Így kívánnak Boldog Karácsonyt politikusaink!

Ez a cikk több mint 6 éves.

Összeállításunkban megmutatjuk, hogy vezető közéleti szereplőink miként üzennek Boldog Karácsonyt reménybeli szavazóiknak. Mi is megnyitjuk szeretetünket az értünk munkálkodó politikusainkért!

Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője a halaszthatatlan közfeladatai miatt csak fáradtan és későn kezdte meg a készülődést


Reméljük kipiheni magát a kormánypárt feltörekvő ifjú titánja, mert a hírek szerint Orbán Viktor komolyan számol vele a következő ciklusban, hiszen valakinek helyettesíteni kell a vadászgatni visszavonuló Lázár Jánost. Pihenj Gergely, kisimult arc kell a Soros-féle ármányok megakadályozásához!

Karácsony Gergely, a baloldal közös miniszterelnök-jelöltje saját pártjának a csapatával, és lírai énjével kíván boldogságot

Kívánjuk, hogy ne csak az ünnepek alatt legyen boldog Karácsony! Gyarapodjon a támogatói száma, amint szívünkben gyarapodik a szeretet karácsonykor.

Vona Gábor serény családapaként dolgozik családjáért, amint az országért is buzgálkodna


Kapjon sok erőt és nyugalmat a választási kampánnyal járó munkákhoz, ha ilyen jól bírja a karácsonyi készülődéssel járó stresszt. Nyitódjék meg szíve, ahogyan a pártját is kinyitotta a politikai közép felé.

Szél Bernadett a családanya szeretetével ölel át minket

A gyermekeivel nagyon ritkán fotózkodó miniszterelnök-jelölt a család és az ünnep szentségének áhitatát adta nekünk karácsonyi üzenetében. Az az erő, amely az ő reményében rejlik, átviheti hazánkat egy olyan új korszakba, ahol nagyobb figyelmet tud kapni a család és a szeretet.

Gyurcsány Ferenc, a milliárdos pártvezér a szegények felé fordul

A szeretet ünnepén azon felebarátaink felé kell fordulnunk nyitott szívünkkel, akik év közben nem kapnak elég éltető erőt a szeretetből. Ilyen ember Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, aki idén sem tudott elmozdulni a legkevésbé kedvelt közéleti szereplő kategóriájából, bár Rogán Antal komolyan veszélyeztette pozícióját.

Harrach Péter szívében nincsen harag

Több fényt kívánunk mi is a kereszténydemokraták frakcióvezetőjének. Reméljük a belső békéjét megőrzi a jövő éveben, és az áthatja majd a kampány tevékenységét is.

Mozgásba lendült Orosz Anna

A legfiatalabb párt elnökségi tagja nem csak a magyar politikát hozná lendületbe, és indítaná be  Magyarországot, de mindezt magával kezdi a sportpályán. Kívánjuk, hogy a szeretetben is feltöltődjenek a momentumosok, ne csak fizikailag.

Kutyapárt irodalmi tagozat

Erdős virág erősen társadalomkritikus versével aggódik hazánkért szeretettel telve a Magyar Kétfarkú Kutyapárt Szépirodalmi és Földrajzi név Bizottsága. Nincs szeretet teljesebb kritika, mint a nevetés. Köszönjük a Kutyapártnak, hogy egész évben tudunk nevetni magunkon.

Ráadás: Gulyás Márton a kirúgott aktivistának gyűjt

Reméljük sikerrel jár Márton, és az adományokkal sikerül lelket és bátorságot önteni minden igazságért küzdő ember szívébe!