Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Amikor a Mikulást is felfalja a Fidesz: Szentgotthárdon polgármester és képviselő osztott csokit a gyerekeknek

Ez a cikk több mint 6 éves.

Jól meglepődtek a gyerekek a szentgotthárdi óvodában, ahol a Mikulás nem krampuszokkal, hanem a helyi (fideszes) polgármesterrel és a térség országgyűlési képviselőjével osztogatott csokit.

A Closer.hu beszámolója szerint több szülő is rettenetesen felháborodott az olcsó kampányfogáson, ami már csak azért is elég amatőr, mivel sem Huszár Gábor polgármester, sem V. Németh Zsolt államtitkár nem öltözött be jelmezbe, hanem öltönyben és nyakkendőben osztogatták a csomagokat a gyerekeknek.

Mégis mióta hord egy krampusz öltönyt és nyakkendőt? (Kép forrása: Closer.hu)

Az egyik kevésbé elragadtatott szülő nyílt levelet is írt:

„Eddig, hol volt V. Németh? Az elmúlt években nem iparkodott ennyire az ünnepek előtt! Sőt, ő az, aki csak a választások előtt jelenik meg a környékünkön, hogy hol ételkóstolókra menjen, hol pedig szalagokat vagdosson át. Most pedig lesüllyedt a kisgyermekeket kihasználók szintjére” – fogalmazott többek között „Egy még gondolkodni képes és felháborodott szülő”.

A teljes levél itt olvasható.

Szentgotthárd amúgy is erősen ráfordult már a kampányszezonra, legutóbb Fideszes politikus is felszólalt a helyi templomban tartott szentmisén – igaz, akkor még fel lehetett hozni indokként, hogy az épületet a kormány támogatásával újították fel.

Ráadásul úgy tűnik, nem csak Szentgotthárd repült rá a Mikulás-bizniszre, Simicskó István, Magyarország honvédelmi minisztere az újbudai ovisokat látogatta meg, hogy csokit osszon. Ő sem húzott jelmezt.

Se virgács, se nyakkendő (Kép forrása: Simicskó István/Facebook)

(Closer.hu)