Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Támogasd a Mércét, hogy tovább fejlődhessen!

Ez a cikk több mint 6 éves.

Lassan két hete, hogy a Kettős Mérce blogból Mérce, merce.hu lett. Még szokjuk az új felületet, az új munkarendet, de azt már látjuk, hogy továbbra is olvastok minket. Köszönjük!

Mint ahogy köszönjük azt a támogatást is, ami nélkül most nem lennénk itt! De nem is akarunk itt megállni, szeretnénk tovább fejlődni, még jobbak lenni, még több emberhez eljutni, és ehhez továbbra is szükségünk van a ti támogatásotokra!

A portálgyűjtő kampányban 5 millió forintot kértünk. Egy része a merce.hu létrehozásához kellett, másik része, 2,3 millió forint pedig a Mérce fenntartására a választásokig. Jelenleg a támogatásaitoknak köszönhetően hónapról-hónapra 1 156 232 forintra számíthatunk, ehhez jön hozzá minden hónapban átlagosan kb. 400 ezer forint egyszeri támogatás. Kiadásunk pedig jelenleg havi kb. 2 millió forint.

Ebből az látható, hogy ugyan jól számoltunk, és a 2,3 millió forinttal áprilisig be tudjuk majdnem be tudjuk tömni a költségvetésünkben tátongó lyukat. De mi nem akarunk itt megállni, fejlődni szeretnénk! Főleg, hogy közeleg a választás. Ezért arra kérünk titeket, támogassátok továbbra is a Mércét: ha belefér, akkor rendszeres havi átutalással.

Segítsetek, hogy az alábbi terveinket megvalósíthassuk, támogassatok minket, hogy Magyarország első 100%-ban olvasói támogatásból működő hírportálja még nagyobb, és még erősebb legyen!

De mit is szeretnénk?

  • Szeretnénk még több emberhez eljutni, főleg vidéken. Az olvasóink több mint fele jelenleg sem budapesti lakos, és célunk, hogy ez az arány még kevésbé legyen torz. Ez akkor tud megvalósulni, ha támogattok minket!
  • Szeretnénk feldolgozni a pártok programjait, kiemelten koncentrálva az általunk legfontosabbnak tartott 5 területre: az oktatásra, az egészségügyre, a nők, a dolgozók és a szegények helyzetére.
  • Szeretnénk a választási kampányban ellensúlyt adni a Fidesz-média hazugságainak, szeretnénk leleplezni a valótlan állításokat. Ehhez kutatómunka kell, amihez a ti támogatásotokra is szükség van!
  • Szeretnénk eljutni kistelepülésekre is a kampányban, nem csak azért, hogy meglássuk, hogyan zajlik a politika ezeken a helyeken, hanem hogy megértsük, mik azok a problémák, amik ezeken a helyeken a választókat motiválják, és ők maguk miben látják a megoldásokat.
  • Szeretnénk a pártok kampányait minél közelebbről, minél élesebb fókusszal végigkísérni.
  • Végezetül pedig szeretnénk mozgósítani az embereket, hogy minél többen menjenek el szavazni, és éljenek demokratikus jogaikkal.

Ha ezek a célok szerinted is fontosak, ha szerinted is fontos, hogy a kampányban működjön egy médiatermék a pártoktól, az oligarcháktól és a tőkétől függetlenül, akkor támogass minket! Mert a cikkeinket ingyen olvashatod, de nem ingyen készülnek!