Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Alufóliasisakos összeesküvés-elmélettel próbálja kimagyarázni a BBK hibáit a Fidesz?

Ez a cikk több mint 6 éves.

Az elmúlt napokban a politikával foglakozó közvélemény érdekes cikkekbe futhatott bele. Előbb Tarlós István mutogatott egy fakockára, amit szerinte valaki direkt helyezett el egy metró kocsi ajtajában, hogy szabotálja az Oroszországban frissen felújított metró működését. Majd ma reggel a Magyar Időkben jelent meg egy cikk, amely szerint szervezett túlterheléses hackertámadás zajlik a BKK ellen a vizes VB idejére igazítva. Bayer Zsolt pedig publicisztikában csap oda a sötétben bujkáló hacker ellenforradalmároknak, hogy titokzatos összeesküvés zajlik a BKK ellen, amelynek az Index és a 18 éves hacker srác is részese.

dmoha20170727001-e1501161548463-1024x576.jpg

Persze a politikában semmi se elképzelhetetlen, lehetséges, hogy a 18 éves hacker srác, a kormányra törő erők és egy fakockát elhelyező ismeretlen intézett támadást a budapesti városvezetés ellen. De akkor nem állhatunk meg itt. Egy ilyen szervezett támadásnál fel kell mérni, mi állhat még a háttérben. Nyilván ők készítették elő a hármas metró felújításának elhúzódását, a felújított orosz metrók elromlását, a HÉV Batthányi téri alagútjának repedéseit, az elmúlt évek elfüstölő buszait, a BKK rossz szervezési döntéseit, amelyeket utána kénytelenek voltak visszavonni, és még a T-Systems soraiba is beavászkodtak, hiszen ők elismerték, hogy hibáztak a BKK jegyrendszerének kialakításában, ezzel is azt a látszatot keltve, mintha nem összeesküvés lenne, ami történt, hanem szimplán csak rossz döntések sorozata, alkalmatlan emberektől.

szazalek-banner-anim2.gif

Iratkozz fel hírlevelünkre:

Kövess minket Facebookon:

Persze ha nem akarunk összeesküvés-elméleteket elhinni, de hiszünk a kormánypártoknak, akkor is van megoldás. Hogy a hacker sráccal szembeni kommunikáció és feljelentés miatt dühös rendszergazda indított túlterhelési támadást a BKK rendszere ellen (azért nem olyan nehéz túlterhelni), és valaki dühében odarakta azt a fakockát az ajtó záródó rendszerébe. Ugyanis van miért dühösnek lenni a BKK-ra.

De még ennél is valószínűbb, hogy semmiféle támadás nincs a BKK ellen. Egyszerűen teljesen tehetségtelen embereket raktak a vezető pozíciókba, politikai kinevezéssel, és egy olyan rendszert hoztak itt is létre, ahol a beosztottak nem merik jelezni a hibákat, ahol mindenki inkább kussol és meghúzza magát, ahol csak a feljebb lévőnek lehet igaza. Így pedig szépen pofonról pofonra halad a vállalatvezetés, hiszen nem értenek hozzá, és senki sem mer szólni, hogy nem értenek hozzá.

Valószínűleg semmilyen összeesküvés nincs itt azon kívül, hogy befoglalták az országot az urambátyámok és a tehetségtelenek, és tönkreteszik még azt is, ami jót a Fidesz húzott fel 2010 után. Például Vitézy Dávid által levezényelt újításait a budapesti tömegközlekedésnek.

Amikor pedig látja ezt a kormánypárt, nem bocsánatot kér, nem levonja a következtetéseket, nem átalakítja a rendszereket, hanem beleáll a szerinte politikai csatába, és képzelt ellenség ellen kezd el hadakozni. És a város egyre durvább működési hiányosságait is próbálja belerakni abba az összeesküvés-elméleti keretbe, ahol a kormány áll szemben a sötétben bujkáló, rémhírterjesztő Simicskákkal és Sorosokkal.

Ez a pillanat itt, ennek a kampánynak a kezdetén tökéletes. Mert jól mutat rá arra, hogyan működnek a kormányzati kampányok, ahol a kritikát, az ellenvéleményt hazugságokkal akarják letörni.

Persze lehet, hogy egy óriási összeesküvés támad a BKK-ra, de ha erről beszél a kormánypárti sajtó, és Tarlós István is, akkor azt bizonyítani kéne. Nem fakockával, és nem kiszivárgott, de senki által nem látható jelentésekkel. Mert ez így csak egy dolgot bizonyít továbbra is. Képtelenek megoldani a BKK működésében fellépett diszfunkciókat.

Kövesd a szerző bejegyzéseit a Facebookon is!

Ez a cikk a Ti támogatásotok nélkül nem készült volna el.

A Kettős Mércét nem segítik oligarchák, pártok, nincs reklámbevétele nagy cégektől, a ti támogatásotoknak köszönhetően működik! Ez biztosítja a Mérce függetlenségét.

Kattints és támogasd havi 2000, 5000 vagy 10 000 forinttal a Mércét, és támogatásoddal erősítsd meg a független médiát Magyarországon!

Támogass minket egyszerűen bankkártyával:

Támogatom!

Más támogatási lehetőségekért és több infóért kattints ide.

Ez a cikk eredetileg a Kettős Mércén jelent meg, de áthoztuk a Mércére, hogy itt is elérhető legyen.