Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Nagy Blanka: egy igazi vezetőt nem hívnak Erdogannak, Trumpnak, Putyinnak, de nem hívnak Orbán Viktornak sem”

Ez a cikk több mint 4 éves.

„Madarat tolláról embert barátjáról” – kezdte beszédét Nagy Blanka. Nem pártagként, aktivistaként, hanem emberként van jelen mondta. Szerinte elviselhetetlen az a fajta embertelenség amit Orbán képvisel Erdogan fogadásával.

Orbán Viktor nézetei a kurd népirtással kapcsolatban nem egyenlőek a magyar emberek nézeteivel –  folytatta Nagy Blanka. A magyar emberek elítélik a népirtást, ahogy Erdogan látogatását is az aktivista szerint. Arról is beszélt meg kell mutatni mindenkinek, hogy Orbán nézetei nem egyenlők a magyar emberekével.

Szerinte Erdogan gyerekgyilkos. Egy igazi vezető kiáll az elesetekért Nagy Blanka szerint, aki szerint Orbán ezért nem jó vezető: „Egy igazi vezetőt nem hívnak, Erdoganak, Trumpnak, Putyinak, de nem hívnak Orbán Viktornak sem.”

Egy perc néma csendet kért, azoknak akik a szabadságért fogtak fegyvert a beszéde végén. Nagy Blanka azt mondta amikor látott egy képet egy lerobbant lábról ami egy 4 éves kisgyerekhez tartozott, akkor tudta, hogy itt kell lennie. Szerinte a hazájának ezt el kell utasítani. Végül azt kérte, hogy minden fideszes pártag, képviselő, polgármester, szavazó jelezze az ország felé, ha nem értenek egyet Erdogánék támogatásával.

„Vétkesek közt cinkos aki néma” – idézte végül Babitsot Nagy Blanka.