Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Gulyás Márton miatt dobták ki a vadhajtásos Bede Zsoltot a Pesti Srácok kocsmájából

Ez a cikk több mint 5 éves.

A tegnapi nap Gulyás Márton politikai aktivista, a Partizán című műsor – Facebook-csatorna és aloldalunk – vezetője a Pesti Srácok nevű kormányzati politikai blog videoműsorának, a Polbeatnek a vendége volt, melynek felvételét a kormánypárti média körében igen népszerű, R56 – „Revolution ’56 Szabadságharcos Söröző” – nevű helyen tartották.

Habár az adást végül törölték, mintha nem is lett volna, Gulyás beszámolt róla a Partizán Facebook-oldalán, valamint több videóban is megörökítette a botrányos eseményt.

Az egy dolog, hogy a Polbeat műsorvezetői, Huth Gergely és Szarvas Szilveszter olyan dolgokkal vádolták Gulyást, melyek tényszerűen nem igazak – magyarán vagy hazudtak, vagy tájékozatlanok – de az igazi botrányt Bede Zsolt, a Vadhajtások főszerkesztője (vagy minek is nevezzem) megjelenése okozta.

Kiderült ugyanis, hogy a Fidesz-közeli bloggert a Fidesz házi médiájának képviselői se tudják kontrollálni.

Miután elfajult a helyzet, Gulyás többször is élőben jelentkezett be az R56-ból. Ennek oka az volt, hogy a vadhajtásos Bede – aki Gulyás szerint a kormánypárti sajtó csicskája, és akit egyébként senki se hívott – egy Mikus Márton nevű hírhedt fociultra társaságában érkezett a helyszínre, majd teljesen széttrollkodta a műsort, miközben jóízűen buzizott, zsidózott, az irányítást teljesen elvesztett Huthék pedig látványosan nem tudtak mit kezdeni a helyzettel.

Miután felmérte a szituációt, Gulyás megpróbált távozni a műsorból, azonban ez elsőre nem sikerült – egyrészt Bedéék az útban álltak, másrészt Huthék is megpróbálták még azzal marasztalni, hogy elküldik kollégájukat, akinek azonban esze ágában sem volt elmenni.

A helyzet odáig fajult, hogy az addig némán gubbasztó Stefka István, a Pesti Srácok lapigazgatója Gulyás kérdésére provokátornak nevezi Bedét:

Az igazi kormánypárti dili azonban ezután kezdődött: Bede nem volt hajlandó elmenni.

Miután Huthék felfogták, hogy Bedéék jelenlétéből fakadóan itt aztán nem lesz műsor, megpróbálták először finomabban, majd egyre erőteljesebb módon eltávolítani a helyszínről, így miután a kormányzati troll először Gulyást próbálta trollkodni, hamar átnyergelt a Pesti Srácok bloggereire.

Huth és társai látványosan nem tudtak mit kezdeni az elszabadult hajóágyúként viselkedő Bedével, láthatóan kínosnak tartották a szituációt, miközben a vadhajtásos troll egyre jobban lovalta bele magát szerepébe, és egy idő után se istent se embert nem kímélő módon osztott mindenkit, közben a tőle megszokott módon alázva meg egyre súlyosabban saját magát.

A videó további részében megtekinthetjük az R56 belső terét, meghallgathatjuk Bede Zsolt nagyjából háromszavas szókincsét többször, különböző kombinációkban, valamint végignézhetjük, ahogy a PS emblematikus figurái sikertelenül próbálnak úrrá lenni az általuk kiszolgált rendszer által kitermelt trollon, aki képtelen leszállni a fékevesztett dilivonatról.

Gulyásnak egyébként nem ez volt az első találkozása Mikussal, 2016-ban egyszer már kidobta a Polgári Mulató vezetője egy körúti pizzériából a „zsidókat nem szolgálunk ki!” felkiáltással:

FRISSÍTÉS

A Pesti Srácok egy szöveges bejegyzés kíséretében kirakta a felvételt, akinek úgy tartja kedve, nézze végig az alább: