Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Jávor Benedek: Ami most történik, az nem Orbán terve

Ez a cikk több mint 5 éves.

Jávor Benedek négypontos Facebook-posztban magyarázza el, hogy a kormányzati kommunikációs trükkökkel szemben mi is a helyzet a Fidesz felfüggesztésével kapcsolatban.

Mint írja:

  1. Orbán blöffjátéka véget ért, lenézte és alábecsülte azokat a kereszténydemokrata értékeket valóban komolyan vevő pártokat (a „hasznos idiótákat”), akik ma ritka nagy pofont (sallert és kokit) osztottak ki neki.
  2. Ami most történik, akármit ír a magyaridőknemzet, nem Orbán terve. Az ő terve a Néppárt jobbra húzására ma megbukott. Még vakargathatják egymást a Néppárt tényfeltáró delegációjával, de ez a hajó elment, Orbán mostantól a B, C és D terveket hajtja végre, kényszerből.
  3. A Néppárt továbbra sincs túl ezen a vajúdáson.Továbbra is rájuk vetül a Fidesz kínos, kellemetlen és vészterhes árnyéka, amit maguk előtt görgetnek teherként az egész választási kampányban.
  4. Akinek az EPP pedig mindezt köszönheti, Manfred Weber, hatalmas koloncot hurcol ezzel a lábán, és a Fidesz története jó eséllyel a bizottsági elnöki pozícióba kerül neki végül.

Címlapkép: MTI/Kovács Tamás