Összejött. Megvan. Megcsináltátok. Megcsináltuk. Köszönjük! Mérce visszaszámlálás október 22-ig!

Októberben szeretnénk elindítani Magyarország legújabb hírportálját, a Mércét. Különlegessége az lesz, hogy nem oligarchák, nem nagytőkések, nem pártok pénzéből fog működni, hanem 100%-ban az olvasók támogatásából! A portált a Kettős Mérce csapata indítja, de a te támogatásod nélkül nem valósulhat meg!

A következő hetekben 5000 db Mérce-portál téglajegyet akarunk kiadni. 5000 jegyet, amit azok fognak kapni, akik támogatják a merce.hu létrejöttét legalább 1000 forinttal, hogy így gyűjtsük össze azt az 5 millió forintot, ami a portál tégláról-téglára való felépítéshez szükséges.

A Mérce Magyarország első 100%-ban közösségi finanszírozású non-profit sajtóterméke lesz, egy kritikus baloldali, de nem pártos, ellenzéki, de nem orbángyűlölő, hanem saját értékválasztásai miatt a jelenlegi kormánnyal szemben álló lap, amely a közélettel, de nem a politikai bulvárral foglalkozik. A merce.hu az ország és a világ legfontosabb híreit dolgozza fel a számunkra iránymutató értékek mentén. Az 5 legfontosabb témánk: az oktatás, az egészségügy, a szegények, a dolgozók és a nők helyzete.

Arra kérünk, támogass minket 1000, 2000, 5000, vagy 10 000 forinttal! Így részt veszel a független magyar média megerősítésében, amit a nevedre kiállított, emailen kézbesített Mérce-portál téglajeggyel köszönünk meg. Támogass minket egyszerűen, bankkártyával:

Egyszeri támogatás bankkártyával, biztonságosan, az adhat.hu-n keresztül.
Az összeget te adhatod meg, mi pedig postafordultával küldjük a téglajegyet.
Vagy válassz:
Mire kérjük a támogatásodat?
A támogatásodat úgy költjük el, hogy a lehető legjobban hasznosuljon. Nálunk nincs profit, a saját eszközeinket, időnket erőnkön felül használjuk. De az alábbiakat ki kell fizetnünk a merce.hu elindulásához:
  • 1,5 millió forint: a merce.hu grafikai tervezése és programozása;
  • 500 ezer forint: a merce.hu elérésének növelése;
  • 700 ezer forint: a merce.hu fenntartása (domain, szerver, informatikus) a választásokig;
  • 2 millió 300 ezer forint: a szerkesztőség bővítése a választásokig.
Mik azok a Mérce-portál téglajegyek? A magyar baloldal egy-egy fontos személyiségének arcképével díszített, találó mondásával feliratozott téglajegyet küldünk el emailen a nevedre kiállítva, ha támogatod a merce.hu felépítését!
Más összeggel támogatnál? Az bankkártyás támogatásnál az adhat.hu-n bármilyen összeget megadhatsz, PayPal tetszőleges összeghez kattints ide.

Ha megteheted, állíts be havi rendszeres utalást, ami a legerősebb hozzájárulás fennmaradásunkhoz! Ha így támogatsz, azt külön köszönjük! Ekkor a rendszeres támogatóknak járó téglajegyet küldjük, Bibó István arcképével.

Bibó István Mérce-portál téglajegy rendszeres támogatóknak
Rendszeres bankkártyás támogatás
Rendszeres támogatás PayPallal:

Számlatulajdonos: Kettős Mérce Egyesület
Bankszámlaszám: 16200216-17076018

Külföldről utaláshoz ezek az adatok fognak kelleni:
IBAN: HU68162002161707601800000000
BIC: HBWEHUHB

Hogy állunk?

A finisben vagyunk, de még be lehet szállni! Az utolsó napokon sok múlik a jövőre nézve. Hogy hogyan állunk, arról itt, itt, itt, korábban pedig itt írtunk.

Ha még többet szeretnél tudni arról, milyen lesz a Mérce, olvasd el ezt a cikkünket!

Hogy számunkra mit jelent az, hogy függetlenek vagyunk, és ez miért fontos, arról itt írtunk. Hogy miért különösen fontos a Mérce most, hogy közelednek a választások, arról pedig itt.

A pénzbeli támogatás mellett még sokat segíthetsz azzal, ha most megosztod ezt az oldalt, és ha elmondod a barátaidnak, ismerőseidnek, hogy mit tervez a Mérce, és hogy szerinted miért érdemes ezt támogatni.

Hogyan kapom meg a téglajegyemet?

A téglajegyedet a támogatás beérkezte után pár nappal küldjük. Ha már támogattad a Mérce létrehozását, de nem kaptad még meg a téglajegyed, írj nekünk az info@kettosmerce.hu-ra, hogy hogyan és mikor utaltál, és repül is emailen a téglajegyed. Ne feledd el megosztani a Facebookon is!

Ha kérdésed van, küldj emailt az info@kettosmerce.hu-ra. Támogass minket, kövesd a Mérce Facebook-oldalát, vidd a portál hírét: köszönünk mindent!

Oszd meg ezt az oldalt és kövess minket!