Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Már csak 5 nap, már csak 482 ezer forint, és lesz merce.hu

Ez a cikk több mint 6 éves.

Már csak 5 nap van hátra a kampányunkból, amellyel a merce.hu-ra gyűjtünk. Egy új hírportálra, ami elsőként Magyarországon 100%-ban olvasói támogatásból jön létre, és mi, a Kettős Mérce csapata fogjuk működtetni! És nem csupán 5 nap, hanem már csak 482 ezer forint van hátra! Komoly esély van rá, hogy össze is gyűjtsük az 5 millió forintot, az 5000 Mérce-portáljegyet, és teljesítsük a célt, amit augusztusban a kampány elindításakor kitűztünk! Úgyhogy ha ti is szeretnétek részesei lenni a közös építkezésnek, a merce.hu felépítésének, akkor itt az utolsó pillanat, hogy beszálljatok!marcsak482ezer4.jpg

5 nap múlva zárul a Mérce portálgyűjtő kampánya, és ha a végén még belehúzunk, akkor sikerrel! Az elmúlt 11 napban körülbelül egymillió, az elmúlt 3 napban pedig 500 ezer forintot sikerült gyűjtenünk! Tehát nem lehetetlen a végső siker, és ehhez minden 1000, minden 2000, minden 5-10-20 ezer forint számít!

Persze a legjobban annak örülünk, ha hosszabb távra is mellénk álltok, és havi rendszeres átutalás beállításával támogatjátok, hogy hosszú távon is fennmaradjon a merce.hu!

Persze, ha nem tudjuk összegyűjteni az 5 milliót, akkor is továbbmegyünk majd valamilyen formában, de kénytelenek leszünk lemondani néhány tervünkről. Hogy mire gyűjtjük, és mire fordítjuk a pénzt, arról itt olvashattok bővebben.

Egy olyan újságot építünk, ami kritikus baloldali, de nem pártos, nem mindenáron ellenzéki, és nem Orbán-gyűlölő, hanem saját értékválasztásai miatt a jelenlegi kormánnyal szemben álló lap, amely a közélettel, de nem a politikai bulvárral foglalkozik. A merce.hu az ország és a világ legfontosabb híreit dolgozza fel a számunkra iránymutató értékek mentén. Az 5 legfontosabb témánk: az oktatás, az egészségügy, a szegények, a dolgozók és a nők helyzete.

Ha fel tudjuk építeni a Mércét, akkor az olyan független hírportál lesz, amit nem a gazdasági tőke, a hatalom vagy a politikai elit irányít, és amely a 2018-as választások kapcsán fel tud lépni egy igazságosabb és szabadabb Magyarországért!

Ha teheted, támogass minket rendszeresen vagy egyszeri összeggel:

Támogatom a merce.hu felépítését!

Egyszeri támogatás bankkártyával, biztonságosan az adhat.hu-n keresztül.

Banki utaláshoz

Számlatulajdonos: Kettős Mérce Egyesület
Bankszámlaszám: 16200216-17076018

Külföldről utaláshoz ezek az adatok fognak kelleni:
IBAN: HU68162002161707601800000000
BIC: HBWEHUHB

Ha nem tudtok pénzzel támogatni minket, akkor is hozzá tudtok rakni az építkezéshez néhány téglát, például azzal ha megosztjátok meg ezt a cikket,

Ha kérdésetek van, kommenteljetek itt a cikk alatt, és válaszolunk, vagy küldjetek emailt az [email protected]-ra!

Ez a cikk eredetileg a Kettős Mércén jelent meg, de áthoztuk a Mércére, hogy itt is elérhető legyen.