Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Már csak másfél millió forint, és felépítjük közösen Magyarország első közösségi finanszírozásból működő portálját!

Ez a cikk több mint 6 éves.

Már csak másfél millió forint támogatás, és felépítjük közösen Magyarország első közösségi finanszírozásból működő portálját!

marcsak1500ezer-7.jpg

Két hírünk van, egy jó és egy kicsit rosszabb. A jó hírünk, hogy már csak másfél millió forint hiányzik, hogy elinduljon Magyarország új, független, 100%-ban olvasói támogatásból működő hírportálja. A nem annyira jó hír, hogy a kampányunk, amivel 5 millió forintot akartunk összegyűjteni, az utóbbi időben kicsit megtorpant. Ennek több oka van. Talán nem raktunk bele elég energiát, emellett a Facebook algoritmusa pont mostanában vágta lejjebb valamiért (ne kérdezzétek miért) a Mérce cikkeinek elérését. De hogy ezt a bekezdést jó hírrel zárjuk: ha segítetek megtolni a kampány végét, simán össze fog jönni az 5 millió!

Akik nyári szabadságon voltak, vagy új követői a Mércének, azoknak összefoglalnánk, miről is van szó.

Ahhoz kérjük a támogatásotokat, hogy létrehozzuk tégláról-téglára azt az építményt, a merce.hu-t, amire szerintünk a nyilvánosságnak szüksége van. Egy olyan hírportált, amely cikkeivel fellép egy igazságosabb és szabadabb társadalomért, a szegények, a nők és a dolgozók védelmében, amely témává teszi az egészségügy és az oktatás problémáit!

A szerkesztőség és a blogunk idei működtetéséhez szükséges 18 millió forintot év eleje óta gyűjtjük. A plusz 5 millió forint ahhoz kell, hogy felépíthessük a portált, hogy bővíthessük a szerkesztőséget, hogy biztosítsuk, hogy nem megyünk csődbe a választásokig. Illetve arra, hogy ez a váltás ne csak technikai váltás legyen, hanem a Mérce sokkal nagyobb erőt képviseljen. Ha nem tudjuk összegyűjteni az 5 milliót, akkor is megyünk majd tovább valamilyen formában, de kénytelenek leszünk lemondani néhány tervünkről. Hogy hogyan gyűjtjük, mire fordítjuk a pénzt, arról itt olvashattok bővebben.

Egy olyan újságot építünk, ami kritikus baloldali, de nem pártos, ellenzéki, de nem orbángyűlölő, hanem saját értékválasztásai miatt a jelenlegi kormánnyal szemben álló lap, amely a közélettel, de nem a politikai bulvárral foglalkozik. A merce.hu az ország és a világ legfontosabb híreit dolgozza fel a számunkra iránymutató értékek mentén. Az 5 legfontosabb témánk: az oktatás, az egészségügy, a szegények, a dolgozók és a nők helyzete.

Ha fel tudjuk építeni a Mércét, akkor az egy olyan független hírportál lesz, amit nem a gazdasági tőke, a hatalom, vagy a politikai elit irányit, és amely a 2018-as választások kapcsán fel tud lépni egy igazságosabb és szabadabb Magyarországért!

Most értünk a hajrába, most fognak eldőlni a fontos dolgok! Ha sikerül együtt összehoznunk a maradék másfél milliót, akkor egy erős és független lappal gazdagodik a független magyar sajtó!

De ehhez ti is kelletek, húzzuk meg a kampány végét!

Összesen 1500 Mérce-portál téglajegyet szeretnénk még kiosztani: már csak 1,5  millió forintra van szükségünk, és arra, hogy a jelenlegi 602 havi rendszeres támogató helyett elérjük az 1000 főt! Támogass minket egyszeri összeggel vagy rendszeres támogatással, hogy felépíthessük a merce.hu-t!

Ha pénzzel nem tudtok minket támogatni akkor is van lehetőségetek segíteni! Regisztráljatok a Mérce Thunderclap-kampányába, hagyjátok jóvá, hogy a Facebook, a Tumblr és/vagy a Twitter tudjon posztolni egyszer a falatokra a mi nevünkben (a linken látható szöveget, de át is írhatod). Ha elegen leszünk, egyszerre egy időben órási elérést tudunk csinálni a kampányhajrának!

Ha teheted, támogass minket rendszeresen vagy egyszeri összeggel:

Támogatom a merce.hu felépítését!

Egyszeri támogatás bankkártyával, biztonságosan az adhat.hu-n keresztül.

Banki utaláshoz

Számlatulajdonos: Kettős Mérce Egyesület
Bankszámlaszám: 16200216-17076018

Külföldről utaláshoz ezek az adatok fognak kelleni:
IBAN: HU68162002161707601800000000
BIC: HBWEHUHB

Ha nem tudtok pénzzel támogatni minket, akkor is hozzá tudtok rakni az építkezéshez néhány téglát, például azzal ha megosztjátok meg ezt a cikket,

Ha kérdésetek van, kommenteljetek itt a cikk alatt, és válaszolunk, vagy küldjetek emailt az [email protected]-ra!

Ez a cikk eredetileg a Kettős Mércén jelent meg, de áthoztuk a Mércére, hogy itt is elérhető legyen.