Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

5 millió elért ember 28 nap alatt! Támogasd a Mércét, hogy mindig ott lehessünk és mindenkihez eljuthassunk!

Ez a cikk több mint 6 éves.

Huszonkét napja nyújtotta be a kormány azt a törvénytervezetet, amely ellehetetlenítené a CEU-t. Az eltelt huszonkét nap történetét mindenki ismeri: néhány óriási létszámú és erejű tüntetés, pár kisebb tiltakozás és egy olyan széles felháborodás, ami bőven túlmutat a szekértáborokon; szembe vele pedig a kormány eddigieknél is durvább lejárató- és  hazugságpropagandája. Ez a huszonkét nap a Mérce életét is megváltoztatta.

tamogass-rakpart.jpg

Az elmúlt huszonkét napban közel 50 cikket írtunk, melyeket összesen 600 ezerszer kattintottatok, és 300 ezer különböző ember olvasott. A legfontosabb tüntetéseket szöveges percről-percre tudósításban követtük az oldalunkon. A huszonkét nap alatt több mint 200 Facebook-posztot írtunk, 36 élő videós közvetítést készítettünk nektek, hogy a helyszínről élőben mutassuk meg a legfontosabb tüntetéseket. Ez alatt az idő alatt 7000 új ember csatlakozott a Kettős Mérce Facebook-oldalához, és az elmúlt huszonnyolc napban nem kevesebb mint 5 millió 50 ezer embert értünk el a Facebook statisztikái szerint (miközben körülbelül 5 millió 200 ezer magyarnak van Facebook-regisztrációja).

Nem nagyon kell kertelni, óriási fellendülést hozott ez a huszonkét nap a Mérce életében (és reméljük, ennek az időszaknak a következményei az egész ország életében fellendülést hoznak). De ez a huszonkét nap órási munka is volt. Míg a nagy portálok szerkesztőségeiben 50-60 fő, addig a Mércénél, nyolc fő dolgozik teljes, illetve félállásban, vagy önkéntes alapon, ingyen.

Mi lényegében nyolcan csináltuk végig az elmúlt három hetet, és ugyanennyien a múlt hetet, mikor hét nap alatt hat tüntetésen voltunk ott.

Viszont az biztos, hogy azt az emberfeletti munkát, és ezeket a számokat, mi így nyolcan nem tudjuk fenntartani. Márpedig a Mérce nem kér és nem fog pénzt kérni se pártoktól, se oligarcháktól, se nagy cégektől, se külföldről. Mi csak és kizárólag a ti támogatásotokból maradunk fenn. Ezért nem tudunk mást tenni, mint titeket kérni: segítsetek nekünk, hogy ne csupán fenntarthassuk ezeket a hihetetlen számokat, hanem tovább is léphessünk!

Legyen lehetőségünk a közösségszervezésre

Olyan eseményeket, helyszíneket tudjunk létrehozni, ahol lehet a Mérce szerzőivel találkozni, eszmét cserélni, ahol valóban szemtől szembe tudtok beleszólni abba amit csinálunk, és vitatkozni velünk.

Beindíthassuk a saját portálunkat

Végre szeretnénk egy olyan felületre költözni, ami csak a miénk, ahol híreket is tudunk közölni, és nem napi két-három, hanem ennél sokkal több cikkel elmagyarázni, megmutatni, mi történik Magyarországon és a világban.

Sokkal jobb minőségben csinálhassunk élő videókat

Olyan eszközöket és internet hozzáférést szeretnénk venni, melyek lehetővé teszik, hogy ne remegjenek a képeink, ne akadozzanak a videóink, amikor élőben jelentkezünk be.

Saját videókat kezdhessünk el gyártani

A szöveges cikkek mellett szeretnénk végre megjelenni videós tartalmakkal, hogy a mostani követőink tájékoztatása mellett egy teljesen más, sokkal fiatalabb közönséget érhessünk el.

Jelenleg a Kettős Mérce hónapról hónapra körülbelül 1 millió forintnyi állandó adományt kap, amivel biztosan tudunk tervezni (azért csak körülbelül, mert a banki tranzakcióknál nem látjuk egyértelműen mennyi az állandó).

Ha minden álmunkat valóra akarjuk váltani, ahhoz körülbelül havi 3 millió forint állandó utalásra van szükségünk. És ha ez összejön, akkor a 2018-as választások előtt egy új, a magyar választók hétköznapi problémáival foglalkozó, az emberekért dolgozó lap léphet a színpadra a magyar médiapiacon, amely független a mindenkori hatalomtól és a nagytőkétől.

Mi ehhez kérjük a támogatásotokat, hogy nektek is legyen egy saját lapotok, amit ti tartotok el. A segítségetekkel megfordíthatjuk az elmúlt évek folyamatait, amelyek nyomán csak bezárták a független lapokat, és végre most nyílhat egy új.

Járulj hozzá, ehhez te is, legyen egy saját lapod, honoráld a munkánkat, az erőfeszítésünket, támogasd azt, hogy még több emberhez elérjen az, amit mi képviselünk. Támogasd a Mércét havi 1000, 2000, 5000 vagy 10000 forinttal!

Támogasd a Kettős Mércét havi fix összeggel egyszerűen, bankkártyával az adhat.hu-n keresztül:


rendszeres támogatás bankkártyával

 

Vagy támogass minket egyszeri tetszőleges összeggel:


támogatás bankkártyával

 

Támogathatsz minket PayPalon keresztül rendszeresen:

1000 Ft
2000 Ft
5000 Ft
10 000 Ft


Vagy kattints az alábbi gombra, és támogass minket egyszeri tetszőleges adománnyal PayPalon:



Vagy utalhatsz közvetlenül a netbankodból is az alábbi számlaszámra:

Számlatulajdonos: Kettős Mérce Egyesület
Bankszámlaszám: 16200216-17076018

Külföldről utaláshoz ezek az adatok fognak kelleni:
IBAN: HU68162002161707601800000000
BIC: HBWEHUHB

A netes utaláshoz megtalálod a bankod honlapjára mutató linket alább:

OTP
K&H
CIB Bank
Citibank
Budapest Bank
AXABank
MKB Bank
FHB Bank
UniCredit Bank
Erste Bank
Raiffeisen Bank
Magnet Bank

Köszönjük!

Ez a cikk eredetileg a Kettős Mércén jelent meg, de áthoztuk a Mércére, hogy itt is elérhető legyen.