Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Kubatov Gáborig, a Fidesz alelnökéig érnek a Nemzeti Választási Irodánál történtek szálai?

Ez a cikk több mint 8 éves.

K. Tibike, aki ma reggel a választási irodában megjelent csapat vezetőjének tűnt, Facebook-profilján több fotón is együtt szerepel egy bizonyos Sz. Ferenccel. Sz.Ferenc a Fidesz-székház elfoglalásakor sietett önkéntesen a Fidesz segítségére, és sokáig a Kubatov Gábor által igazgatott Ferencváros Fradi Security nevű biztonsági csapatát vezette.

Egy másik fotón K. Tibike és egy másik fiatalember a Fradi Security biztonsági őreként pózol.

Sz. Ferenc korábban 10 évet ült emberölésért, ezután vette magához a Fidesz jelenlegi alelnöke a Fradiba, ő lett a labdarúgócsapat biztonsági cégének a főnöke. Erről a posztról idén áprilisban távozott. Fontos megjegyezni, hogy bár a Fradi Security a Ferencváros biztonsági cége, az NVI-ben előkerülő alviláginak tűnő figurákat nem szabad összemosni a Ferencváros szurkolóival, mivel nekik a mostani ügyhöz semmi közük, többségük pedig tiltakozik a Kubatov vezette Ferencváros működése, például a pályán kötelező vénaszkenner, a Fradi Security és Sz. Ferenc személye ellen is.

Sz. Ferenc a Fidesz székház elfoglalásakor:
szferenc3.jpgFotó: Átlátszó.hu

Sz. Ferenc és K. Tibike csapatfotói. Középen Tibike, tőle jobbra Feri.frasiszeku_2.pngFotó: K. Tibike facebook

K. Tibike mint Fradi Security alkalmazott, és ugyanő az NVI-ben. A tetoválás megegyezik az előző képeken lévővel.fradika_1.jpg

Az eset érdekessége az, hogy bár a fotók Sz. Ferenc Fradiból történt elbocsájtása előtt készültek, de bőven a Fidesz-székház foglalás után. Persze ez még nem bizonyítja, hogy a Fidesz vagy Kubatov Gábor küldte oda a verőlegényeket ma az NVI-hez, de ugyebár a Fidesz-székháznál is maguktól mentek oda az úriemberek.

Az MNO szerint a Fradi stadionjához mentek a történtek után:

Az MNO információi szerint nem sokkal dél után a Groupama Aréna parkolójában tűnt fel a választási irodát elhagyó kopaszok egyike, több társával, közülük ketten végül beültek a kávézóba. Olvasónk elmondása szerint egyikük szinte dicsekedett a vele lévő férfinek, hogy nyilatkozott a médiának, „és azt mondtam el, amit kellett. hiba nélkül”, „van egy boltom és ezért akartam kérdést feltenni, de hát beelőztek.” Ezután nagyot nevetett, majd társának telefonon mutatta, hogy valaki lenácizta a Facebookon. Ezt követően kaptak egy telefonhívást, aminek hatására villámgyorsan távoztak a kávézóból. Vajon ki telefonálhatott?

Cikkünk az NVI-ben történtekről:

Amikor ma reggel a Fradi Security biztonsági emberei, feltehetően a kormánypárt megbízására, erőszakkal gátolták az…

Közzétette: Kettős Mérce – 2016. február 23.

Kövesd a szerző bejegyzéseit a Facebookon is!

A Kettős Mérce csak akkor tud működni, ha te is támogatod!
A Kettős Mérce nem segít pártokat vagy oligarchákat. Ők sem segítenek minket. A Mércét akkor tudjuk hosszú távon fenntartani, ha legalább 600-an támogattok minket. Jelenleg 160 állandó támogatónk van. Ha szerinted is szükség van egy olyan baloldali és független lapra, mint a Mérce, támogass minket!
Ez a cikk eredetileg a Kettős Mércén jelent meg, de áthoztuk a Mércére, hogy itt is elérhető legyen.